torstai 4. helmikuuta 2016

Monipuolisen toiminnan vuosi aluillaan

Vuosikokouksessa 31.1.2016 hyväksyttiin kyläyhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Suunnitelma pitää sisällään aiemmilta vuosilta tuttuja ja hyväksi havaittuja toimintoja, mutta myös uusia avauksia.
Savusaunatoiminta jatkuu entiseen malliin. Kesällä lämpiää yleisösauna ja saunaa vuokrataan yksityisille henkilöille ja yhteisöille entiseen malliin. Saunalla järjestetään pienimuotoisia tapahtumia.
Tuusniemen kunnan kanssa jatketaan sopimusta yhteisten alueiden hoidossa (Seinävuori, Kaavinkoski ja Ahvenlampi).
OhtaKontti- kylälehteä tehdään myös tänä vuonna. Ottakaapa yhteyttä johtokunnan jäseniin, jos mieleenne tulee jotain kiinnostavaa /ajankohtaista, joista voisi tehdä juttua lehteen.

Uusina toimintamuotoina pyritään käynnistämään perinne-/kulttuuripiiritoiminta ja käynnistetään hevostyökonemuseon suunnittelu. Tämän lisäksi kyläyhdistys aikoo osallistua Kutujuhlan toteutukseen Tuusniemen satamassa 1-2.7.2016.
Toimintasuunnitelmassa on mainittu Kaavinjärven Metsän (Natura-alue) ja Silmäsuon luonnonsuojelualueen tuotteistaminen. Kuluvan vuoden aikana on tarkoitus laatia suunnitelma ja miettiä rahoitusmahdollisuuksia hankkeen toteuttamiseksi.

Kaikkien yllä mainittujen toimien toteuttaminen on haastava työsarka.
Toivon kaikkien kylän asukkaiden (ml. kesäasukkaat) myönteistä panosta ja mukaantuloa toimintaan!

T. Pj Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti